viasea
viasea white

Personvernerklæring

Hvordan Viasea behandler dine personopplysninger


 
Denne personvernerklæringen handler om hvordan Viasea samler inn og behandler dine personopplysninger. Personvernerklæringen omfatter hele Viasea, hvilket inkluderer virksomhetene/avdelingene i alle landene vi opererer i.

Der hvor Viasea på nettsidene lenker ut til eksterne bedrifter/tjenester opphører vårt personvernansvar når du går over til den eksterne nettsiden. Vi deler ikke personopplysninger og vi har heller ikke innsyn i og behandler ikke personopplysninger som legges inn på eksterne nettsteder, med mindre annet er spesifisert i denne erklæringen. 

1. Behandlingsansvarlig

2. Formålet med behandlingen

3. Hva er det rettslige grunnlaget?

4. Hvilke opplysninger behandles?

5. Hvor hentes informasjonen fra?

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk som gjelder?

10. Hvordan sikres opplysningene?

11. Kontaktinformasjon

12. Klage

13. Endringer i erklæringen

Morten Pettersen

Morten Pettersen

Managing Director
+47 69 25 70 00
+47 900 79 515

Mer informasjon om GDPR og konsekvensene av de nye reglene finner du her:

Datatilsynet: Nye personvernregler i 2018 
Regjeringen: Nye personvernregler i EU 
EU: Protection of personal data 
 
Vi ønsker å ta godt vare på deg. Lurer du på noe om våre Personvernregler, vil vi gjerne høre ifra deg.

Tlf.:  +47 69 25 70 00
Mail:  contact@viasea.com
 
viasea
Viasea Shipping AS
Vålerveien 165
1599 MOSS
Tlf: +47 69 25 70 00
contact@viasea.com
viasea
Viasea Shipping AS
Vålerveien 165
1599 MOSS
Tlf: +47 69 25 70 00
contact@viasea.com